MagFormers Den Geniale Julegave

Julen er op over os alle. Vi er ved at gå lidt i panik - for hvad skal vi købe til vores børn. Vi har måske et stort barn og et lille. Det lille barn - hmm den er svær. Vi har kigget utallige gange på LEGO - men vil nu også gerne prøve noget andet. Nogle i mødregruppen har talt om MagFormers.

 

Hvorfor er MagFormers Godt?

MagFormers er godt fordi “byggeklodserne” er magneter som let sættes sammen og skilles ad igen. Det betyder, at selv små børn kan lege med dem. Og bare rolig. MagFormers er ikke farligt. Magneterne er nemlig INDE i klodserne så de kan ikke sluges 😉
Der findes utallige pakker af MagFormers. Du kan få feks købe dette LIGHT sæt - som indeholder en flot lysbox som kan sættes indenunder det man bygger. Hvis du følger linket kan du se nogle af de figurer man blandet kan bygge.
Kan MagFormers Være Under Juletræet

Lidt afhængig af hvor stort dit juletræ af - så kan de fleste pakker sagtens være under juletræet. Og vi kan afsløre at dine unger vil blive hamrende glade for det.

 

Hvad med gave til den store dreng?

Til den store dreng, skal du finde et godt løbehjul. Det er den store dille igår at køre på løbehjul. Ja det har det være i flere år. Men specielt nu i år er det trick løbehjul som er på mode. Der bliver stillet ramper op på de fleste skoler - og ungerne bruger masser af energi på at drøne rundt og lave små tricks. Du kan jo overveje at købe et Slamm Løbehjul til ham. Og ja der findes mega mange forskellige at vælge imellem. Derfor kan du jo kigge på denne artikel.

 

Hvordan med bytning af julegaver?

De fleste steder online kan du bytte dine gaver helt frem i slutningen af januar. så du skal ikke bekymre dig.

Gaven til personen der har alt: Giv en ged i julegave så også de udsatte i verden kan mærke at det er jul.