Personligt indblik i Lyoness TV’s moderator, Khadra Sufi

Khadra Sufi, kendt studievært, reporter og forfatter er det nye ansigt i Lyoness TV’s Business magasin ”ZOOM”. I et interview med Lyoness, fortæller denne unge kvinde fordomsfrit sin bevægende livshistorie.

Khadra, introducer venligst dig selv og Lyoness TV:

Med fornøjelse. Mit navn er Khadra Sufi og jeg er den nye vært på Lyoness TV.

Lyoness TV er en informativ underholdningskanal, der diskuterer en bred rækker af emner. Lyoness har en in-house redaktion, som bl.a. omfatter et team af redaktører, kameramænd, teknikere og specialister, som bringer de seneste Lyoness nyheder til seerne.

Fokus, for det største shopping community i verden, er på særlige tjenester til medlemmerne, loyalitetspartnere, vellykkede arrangementer, Child & Family Foundation projektet og yderligere udvikling af Greenfinity Foundation.

Der er én ting, der forbinder mere end 3 millioner medlemmer i 44 lande verden over: “Money Back With Every Purchase” – eller penge tilbage hver gang du køber!

Khadra, du er født i 1980 som diplomatdatter i Somalia. Du boede i din tidlige barndom i Østberlin, men efter at du vendte tilbage til Somalia, skulle du igen flygte til Tyskland. Hvordan har dine oplevelser påvirket dig?

Når jeg ser tilbage på min barndom i Østberlin, var det en særdeles smuk og gribende tid i mit liv. Efter at jeg vendte tilbage til Somalia, blev livet mere primitivt og min familie prøvede bare at overleve. Jeg var vidne til mange ekstreme omstændigheder, og nu er jeg klar over de rædsler, borgerkrig fører med sig. Efter en eventyrlig flugt, endte min familie og jeg i Bonn som asylansøgere. Det er vanskeligt at tænke tilbage og huske, hvordan det føltes at være asylansøger. Alle dine rettigheder og privilegier er skrællet væk, du bor i en flygtningelejr, og du skal dele et badeværelse med masser af andre mennesker, det var en vanskelig oplevelse . I 2008 skrev jeg en bog om mine tidligere erfaringer: ”Pigen der ikke fik lov at græde”.

Khadra, det er nu et år siden, du blev det nye ansigt for Lyoness TV. Hvordan har du det med det?

Jeg kan ærligt sige, at jeg var fascineret af tanken om Lyoness fra første sekund. Penge tilbage med hvert køb, og samtidig gøre noget godt er en fascinerende idé, som må intrigere alle. Gennem Lyoness TV er vi i stand til at præsentere ideen til endnu flere mennesker, og det er fantastisk. Jeg er stolt af at være journalist og Lyoness ambassadør og være en lille del af noget så stort.

Du er en berømt studievært og reporter med bred erfaring i medielandskabet. Hvad tilskriver du din succes?

Jeg er fast besluttet og mit livsfilosofi er: Der er ikke noget du ikke kan opnå, så længe du er parat til at arbejde for det. Da jeg føler mig lige godt tilpas på både engelsk eller tysk, giver det mig fleksibilitet i mit arbejde. Jeg tror, ​​min ekspertise og selvtillid på begge sprog hjælper mig til at være en bedre studievært.

Det nye nummer af Lyoness TV sender hver 14 dag på tirsdage klokken 20:00 (CET), og det er også tilgængeligt på www.lyoness.tv eller på Lyoness Website: www.lyoness.net. Khadra Sufi har præsenteret programmet, lige fra starten, og det er også er tilgængeligt ” on demand” til enhver tid.