Teltudlejning er en mulighed for at leje et telt i en afgrænset periode. Der findes rigtig mange muligheder på det danske marked og udbydet af festtelte og partytelte er stort og meget varierende. Der er mulighed for at leje festtelte fra standard  firkantede telte til mere spektulere telte som udlejning af cirkus telte eller otte kantende telte.

Flere af teltudlejningsfirmaer tilbyder, som ekstra udstyr og service, at udleje gulve, borde, stole, service, varmeovne samt forskellige former for festunderholdning.

Festtelte giver derudover muligheden for at holde festen, fx konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag i egen have og med velkendte forhold. Teltudlejerne kan oftest både leverer og opsætte samt nedtage teltet igen, men dette skal aftales fra gang til gang.

Størrelsen på teltene varierer ligeledes meget og telte kan leveres til mindre selskaber på ca. 20 personer og op til over 1.000 personer. De store festtelte er mere til firmaarrangementer.

Leje af festtelte er et godt alternativ andre og selskabslokaler og det kan oftest være billigere. Ønsker man ikke at holde festen hjemme, men gerne vil gøre det billigt, så er der mange muligheder for at leje forsamlingshus overalt i Danmark.

Start med at skriv dine forventninger og budget ned, hvilket gør det meget lettere at lede målrettet efter billige selskabslokaler.

Tags:, , ,